Tårta






Ingredienser:

4 ägg
2 dl strösocker
1 dl potatismjöl
1 dl finax ljusa glutenfria mjölmix
1,5 tsk bakpulver


Gör så här:

1. Vispa ägg och socker vitt och pösigt i en bunke
2. Blanda potatismjöl, mjöl och bakpulver i en annan bunke
3. Sikta ner mjölblandningen i den andra bunken och rör försiktigt till en jämn smet
4. Smörj en form med löstagbar kant och bröa med kokos
5. Grädda i nedre delen av ugnen i 175° på över och under värme i 30-40 min men använd en provsticka innan du tar ut bottnarna från ugnen
6. Låt tårtbottnen svalna ock skär den sedan i två delar
7. Lägg valfri fyllning mellan bottnarna och ta t.ex. grädde eller smörkräm utanpå tårtan
8. Garnera tårtan med t.ex. bär
9. Ät!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Papperslykta

Noblessekakor

Havreflarn