Brysselkex

Ingredienser:

5 dl finax ljusa glutenfria mjölmix
1 dl socker
2 tsk vaniljsocker
125 g margarin
Om man vill kan man tillsätta 0,5-1 tsk fiberhusk.


Gör så här:


1. Blanda samman alla ingredienserna
2. Rulla degen så den blir ca. 4 cm i diameter
3. Om man vill kan man rulla degrullen i strösocker som man kan färga med karamellfärg
4. Lägg in degrullen i kylskåpet i ca. 1 timme
5. Sätt ugnen på 175°
6. Ta ut degrullen från kylskåpet och skär den i ca. 0,5 cm tjocka skivor
7. Lägg skivorna på en plåt och grädda i mitten av ugnen i ca. 12 min
8. Dags att äta!


Mina brysselkex flöt ut lite men smaken satt där. Jag tror att det var för att jag inte lät dem stå i kylskåpet 1 timme.

















































Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Papperslykta

Noblessekakor

Havreflarn